Ontdek de basis van jouw aanbod - vraag de GRATIS gids aan

Ontdek de basis van jouw aanbod

GRATIS Gids met opdracht

De titel zegt al "Ontdek de basis van jouw aanbod'.
Dat is precies wat jij met deze opdracht gaat doen. 
Inzicht krijgen in dát waar jij goed in bent, wat je het leukst vindt om te doen én VOOR WIE! En daarmee kun je stappen gaan zetten en jouw ideale aanbod ontwikkelen.

ontdek de basis van jouw aanbod

Resultaten behaal je voornamelijk als jij gebruik maakt van jouw kwaliteitenén als je die taken ook nog eens als een genot ervaart om te doen, is het plaatje helemaal compleet!Maar nu voel jij dat nog niet... je mist iets in jouw manier van werken of in het aanbod dat je momenteel hebt.Het lijkt alsof niemand interesse heeft in jouw diensten. Hoe kan het dat het bij anderen dan wel lukt?? Frustratie ten TOP!!

Het klinkt eigenlijk bijna te simpel voor woorden.... maar vaak denk je veel te moeilijk (I know that!! 😉 )
Wanneer jij precies dát doet waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt om te doen, trek je alleen al door jouw enthousiasme meer potentiële klanten. Jij weet namelijk waar je over praat en vindt het ook leuk om over te praten.

Hiermee ga je mensen overtuigen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn!

Insert Content Template or Symbol

Ontdek de basis van jouw aanbod
in deze Gratis Gids... 

  • .... ga ik jou uitleggen wat een klantreis (of funnel) is
  • .... leer jij waarom een opbouw in je aanbod belangrijk is
  • .... leer jij uit welke fases een klantreis bestaat
  • .... ga jij in kaart brengen wat de basis is van jouw ideale aanbod, door overlappingen te zien in de vraag van jouw klanten en dat wat jij hen te bieden hebt  
  • .... weet jij waar je moet beginnen om jouw aanbod en de manier waarop je dit brengt uit te werken

ontdek de basis van jouw aanbod

Laat hieronder je gegevens achter om de GRATIS gids te ontvangen!

Na aanmelding ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de download. 
Check even je SPAM-folder als je geen mail lijkt te ontvangen.  

Volg je hart.... want dat klopt!


Als ervaren structuurjunkie én designer help ik vrouwelijke coaches en online ondernemers;

  • Die weten dat zij iets te bieden hebben....
  • maar het lastig vinden, om hier de juiste uitstraling en structuur in te vinden

Door inzicht te krijgen waar jij voor staat, waar jij goed in bent én wat jij te geweldig vindt om te doen, ontwikkel je uiteindelijk jouw ideale aanbod waar jouw favoriete klanten écht op zitten te wachten!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn he?!

Ik weet het... want ook ik heb op dat punt gestaan! Jij bent nu voornamelijk op zoek naar mensen die jou 'even' vertellen hoe jij het moet doen! Zij weten namelijk hoe het werkt, want het is hen ook gelukt!! Dat zou handig zijn!! Maar zo werkt het helaas niet. Wat voor mij en mijn doelgroep werkt, hoeft voor jou niet zo te werken.

Weet je dat jij pas echt interessant wordt voor potentiële klanten als jij jouw eigen verhaal vertelt, enthousiast met ze deelt waar zij behoefte aan hebben? Als jij enthausiast bent en weet waar je over praat, heb je namelijk meteen de aandacht!

Ik zou jou dus kunnen vertellen hoe ik het doe en wat ik vertel, maar daarmee schiet jouw doelgroep natuurlijk niets op. Zij hebben andere problemen en verlangens en ik bezit niet DIE kennis om ze daarmee te helpen.... jij wel!!

Er is dus geen 'one-size-fits-all formule'. Je moet nu eindelijk eens op jezef gaan vertrouwen. 
Jij bent van grote waarde en met jouw kennis en vaardigheden ben jij onmisbaar!
Er zijn mensen die echt op zoek zijn naar jou, als persoon! Zie het als een soort 'buffet-tafel' waar jij samen met al je collega coaches en ondernemers uitgestald staat. De klanten lopen langs die tafel en kiezen hun favoriete persoon, waar zij op dat moment behoefte aan hebben.

Om indruk te maken moet jij dus op die 'buffet-tafel' laten zien waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt. Het beeld moet dus een bepaald gevoel of behoefte oproepen.

Want zeg nou zelf, kies jij eerder voor een mooi opgemaakt gerecht, of voor een 'prakje wat op een schaaltje is gekwakt'?


DAT is dus precies het 'punt' dat ik wil maken. Besteed aandacht aan jouw aanbod en uitstraling, zodat mensen ook vertrouwen op de aandacht die jij aan hen zal gaan besteden.

Mijn missie is om, de nog onzekere of onwetende coach en online ondernemer, te helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen en dit in kaart te brengen. Laat zien wat jij waard bent en VOOR WIE!! 'Volg je hart... want dat klopt!'
Alles valt of staat met een eerste indruk, dus zorg ook dat jij indruk maakt op de juiste mensen door ze jou eerst rustig te laten leren kennen en daarna op te warmen voor jouw 'grande dessert'.
Want als het klopt... dan komt het binnen!

Ontdek wat de basis is van jouw aanbod en maak een Stralende Start!!


Select Columns Layout

Laat hieronder je gegevens achter om de GRATIS gids te ontvangen!

Na aanmelding ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de download. 
Check even je SPAM-folder als je geen mail lijkt te ontvangen.  

Volg mij op:

Select Columns Layout
Select Columns Layout