STERK - Stralende Start Online

Ontwikkel een onweerstaanbare & consequente (huis)stijl
voor jouw bedrijf, die jouw enthousiasme uitstraalt!

Bekijk bovenstaande video om een idee te krijgen
van de inhoud van het online programma 'Sterk met jouw Merk'

Start direct wanneer jou dat uit komt!!

Pak je kans om als ondernemer 
goed van start te gaan voor slechts €100,- excl. btw

Klik op de button om naar stap 1 te gaan

Insert Video

Maak stapsgewijs een Stralende Start met jouw bedrijf!

Een praktisch online programma, gefocust op jezelf!

De doelstelling is simpel: jouw passie en kracht omzetten in concrete beelden, die zorgen voor aantrekkingskracht van jouw bedrijf!

In drie fases met elk zijn eigen focuspunten ontdek jij jouw unieke kracht en passie, die de basis vormen voor jouw logo en huisstijl. Nadat je die kracht heel concreet hebt omschreven in jouw S.T.E.R.K., ook wel bekend als een ‘pitch’ is de training er vooral op gericht om die kracht om te zetten in een logo en huisstijl die dit ook laat zien. Een goed logo en een consequente huisstijl zorgen voor herkenning, vertrouwen én aantrekkingskracht bij jouw favoriete klanten.

Een logo is meer dan alleen het plaatje. Het moet jouw verhaal vertellen... jouw gevoel en enthousiasme uitstralen.

Framewerk basis- STERKmetjouwMerk

Hoe je kunt starten met 'STERK met jouw Merk'

De eerste groep start maandag 6 januari 2020. Je kunt je nu instappen om verzekerd te zijn van een plek.
Doorloop onderstaande stappen om deel te nemen aan STERK met jouw Merk.

1. Aanmelden voor het programma
Om deel te kunnen nemen aan het programma vul je hieronder jouw naam en
e-mailadres in

2. Check voor jezelf
Beantwoord voor jezelf een vraag, om te kijken of dit programma in deze vorm aansluit bij jouw behoefte

3. Bevestig jouw deelname
Bevestig jouw deelname met de eenmalige investering van €100,- excl. btw

Klik op de button om naar stap 1 te gaan

Dit programma gaat verder dan het voorbereiden & samenstellen van jouw logo en huisstijl!


power

In dit programma gaat het niet alleen om het beeld dat jij communiceert naar jouw klanten, maar ook hoe jij zelf STERK staat als ondernemer.

Door eerst goed te kijken naar jouw ‘Why’ en wat die missie voor een invloed heeft op jouw klanten, ga je jezelf ook zekerder voelen en nog meer in jezelf en jouw aanbod geloven.

De eerste fase in dit programma zorgt ervoor dat jouw enthousiasme NOG MEER gaat spreken. Hiermee zet je de basis van jouw branding neer en heb je dus naast een concreet beeld van jouw logo en huisstijl ook jouw kant en klare pitch! Zo sta je STERK met jouw Merk!

Het probleem

Veel mensen weten niet wat de kracht is van een goed logo. Een mooi vormgegeven logo is namelijk niet het belangrijkste dat telt. De onderbouwing is het fundament. De manier waarop je die onderbouwing vervolgens naar buiten brengt, is een essentieel onderdeel die vaak vanuit een verkeerde hoek bekeken wordt. 

Zelfs door grote reclamebureaus! Vaak wordt er alleen maar gedacht aan het eindresultaat dat jij voor jouw klant hebt, jouw product of dienst. Maar dat resultaat heeft niet de meeste invloed op jouw klant. Zij kopen juist bij jou met een reden, anders zouden ze ook voor een ander bedrijf kunnen kiezen.

Het gaat juist om het WAAROM! 

Why

Jij wilt jouw favoriete klanten toch aan je binden, graag zien dat zij terugkomen omdat jouw manier van werken goed bij ze past?! Als dit niet zichtbaar is in jouw branding, kunnen mensen evengoed naar jouw concurrent stappen die eenzelfde soort aanbod heeft. Je onderscheidt je juist door jouw ‘WAAROM’. Die is immers heel persoonlijk en nooit exact hetzelfde als die van de concurrent. Als jij niet direct start met een goede onderbouwing, werk je je eigen groei tegen. Mensen gaan je juist herkennen door een consequente uitstraling. Ga je dat ineens veranderen, dan verlies je vertrouwen van jouw volgers/ klanten. Jammer toch?!

De oplossing

De oplossing is helemaal niet zo moeilijk. Het is alleen de vraag of bereidt bent en het aandurft om te beginnen bij jouw eigen gevoel en passie. Jij bent een startende ondernemer die enthousiaste plannen heeft. Van DAT enthousiasme moet jij op dit moment gebruik maken, het is nu nog zo PUUR!! Wanneer jij jouw PURE ENTHOUSIASME concreet in beeld brengt en dat als basis gebruikt voor jouw logo en huisstijl, zullen jouw favoriete klanten jou gaan vinden, herkennen en volgen! Waarom? Omdat enthousiasme zorgt voor een heel mooie en bijzondere kracht, namelijk; aantrekkingskracht! Met heel simpele details kun jij direct al starten met die aantrekkelijke uitstraling.

Daarvoor is het belangrijk dat je de volgende stappen doorloopt:

 • Aan de hand van 4 belangrijke focuspunten inzichtelijk maken wat de basis is van jouw enthousiasme
 • Visualiseren van jouw kernwaarden en verzamelen van verschillende elementen
 • Samenstellen van de elementen voor jouw logo en huisstijl en prioriteiten stellen.


Natuurlijk zijn het uitgebreidere stappen, maar in de kern komt het hier op neer; Jij kunt direct starten met het voeren van jouw enthousiaste en consequente huisstijl. Daarmee zorg jij er voor dat mensen jou leren kennen, gaan herkennen en volgen én daardoor ook zien hoe jij gaat groeien!

Ontdek hoe jij jouw kracht omzet in
concrete beelden voor jouw huisstijl en logo...

Sterk met jouw Merk - framewerk

In 12 overzichtelijke stappen neemt dit programma jou bij de hand en laat zien wat jij EXACT moet weten om jouw bedrijf te kunnen laten stralen met jouw eigen enthousiasme.

Aan de hand van de wetenschappelijk onderbouwde ijsbergtheorie van David McClelland beginnen we bij de basis; inzicht krijgen in wie jij bent, wat jij te bieden hebt en welke mensen jij met jouw aanbod kunt helpen. Vervolgens gaan we deze kracht visualiseren, met verschillende oefeningen die je inspireren en motiveren om jouw kracht en aanbod in beeld te brengen. In de afsluitende fase van het programma gaan we alle voorgaande stappen gebruiken om daadwerkelijk de inhoud van jouw logo en huisstijl samen te stellen. Jij hebt jouw complete plan klaar om jouw logo en huisstijl digitaal uit te (laten) werken. Je krijgt daarbij ook structuur in de vervolgstappen, 'wat heb ik nu eerst nodig?' en 'wat komt er op mijn verlanglijstje?'.

Maak vandaag nog een Stralende Start
& sta STERK met jouw Merk!

Sterk met jouw Merk - online training
toevoeging programma sterk met jouw merk

Dit is wat je krijgt als jij nu voor €100,- start:

 • Het IJsbergmodelstapsgewijs breng jij jouw waarden, normen en overtuigingen in kaart
 • Het plan S.T.E.R.K.: hiermee stel jij stap voor stap jouw ‘pitch’ samen waarmee je krachtig, duidelijk én enthousiast laat horen waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt voor jou klanten
 • Persoonlijke digitale leeromgevingpraktische en strategische informatie met videolessen en modellen en duidelijke opdrachten om  jouw logo en huisstijl samen te stellen
 • Werkboekmet overzichtelijke opdrachten en structureel opgebouwde plannen om zo jouw missie, visie en plan inzichtelijk te maken voor een krachtige uitstraling
 • Tips & Trics: om direct toe te passen voor een consequente branding
 • Online tool: het leren werken met een onmisbare en GRATIS online tool voor het maken van jouw eigen visuele content voor o.a. social media en website, óók als je niet zo creatief van aard bent!!
 • Checklisthiermee stel je je eigen lijst met huisstijldragers samen voor nu en voor de toekomst
 • Plan van aanpakeen kant en klaar plan om direct aan de slag te kunnen met het concreet uitwerken van jouw logo en huisstijl
 • Stijlbord: jij maakt je eigen stijlbord en hebt daarmee houvast voor het creëren van alle visuele content voor jouw bedrijf
 • Besloten FB-groepom te sparren met medecursisten 
 • BONUS: Stappenplan voordat je gaat starten met jouw website

Klik op de button om naar stap 1 te gaan

Ervaringen van mijn klanten

Marije wist mijn ideeën heel snel om te zetten, in een beeld dat precies past, bij dat wat ik wil laten zien. Ik had zelf al wat voorbeelden en afbeeldingen die mij aanspraken opgezocht en zij heeft hier één ‘plaatje’ van gemaakt.

Nadat Marije een opzet had gemaild, heb ik nog wat kleine opmerkingen gegeven die zij weer verwerkt heeft in het ontwerp.

Het resultaat is echt mijn logo. Het is duidelijk en heeft de professionele uitstraling die ik ook in mijn werk als uitgangspunt heb! De reacties die ik krijg op mijn logo zijn ook dat het logo echt bij mij past. Ik ben er trots op!

Ik vond het een erg fijn proces dat vlot is verlopen. Door middel van de opdrachten die Marije mij gaf, kwam ik tot eigen inzichten. Aan de hand van het plan heeft Marije het logo voor mij uitgewerkt. Ik ben zo blij met het resultaat!

Wat er in mijn gedachten omging heeft Marije vertaald in een plaatje! Super!

Yvette - Jouw Comfort

Wat 'STERK met jouw Merk' uniek maakt

Het helpt jou met een sterke onderbouwing neerzetten VOORDAT je überhaupt begint met het vormgeven van jouw logo en huisstijl. Zo zorg je dat je, ook al besluit je om later pas je logo te (laten) ontwerpen, toch al een krachtige en consequente branding neerzet. Een branding die bij jou past en die jouw favoriete klant aantrekt.

Sterk met jouw merk kijkt naar het hele plaatje, en geeft jou tevens houvast, 
bij het doorvoeren van jouw branding naar social media en website.

Ik help al jaren op deze manier startende ondernemers om met hun branding in hun kracht te staan. De voorbereidende stappen zijn echter altijd hetzelfde en heel goed zelf uit te voeren. Daarom heb ik deze online training gelanceerd. Zo kan ik ook mensen helpen die hun logo niet persé door mij willen laten ontwerpen, het zelf willen doen of iemand kennen die het voor hen wil doen. Ik gun iedere startende ondernemer een stralende start, daarvoor is een sterke onderbouwing het fundament van het bedrijf!

Hoe je kunt starten met 'STERK met jouw Merk'

Je kunt je nu aanmelden en direct van start met het online programma.
Doorloop onderstaande stappen om deel te nemen aan STERK met jouw Merk.

1. Aanmelden voor het programma
Om deel te kunnen nemen aan het programma vul je hieronder jouw naam en
e-mailadres in

2. Check voor jezelf
Beantwoord voor jezelf een vraag, om te kijken of dit programma in deze vorm aansluit bij jouw behoefte

3. Bevestig jouw deelname
Bevestig jouw deelname met de eenmalige investering van €100,- excl. btw

Klik op de button om naar stap 1 te gaan