Aanbod - Stralende Start Online

Webdesign & leeromgevingen inrichten

Webdesign

Sta Sterk op het web

Jouw website is een online visitekaartje. tegenwoordig kun je niet meer zonder website. Jouw potentiële klant zal zonder twijfel eerst op internet gaan zoeken naar informatie.

Ik help jou graag om een website neer te zetten (klein of groot) die past bij dat wat jij uit wilt stralen met jouw bedrijf! Of jij het nou graag zelf wilt bouwen, een beetje hulp erbij kan gebruiken óf het liefst alles uit handen geeft, het kan allemaal.
Kijk snel naar de mogelijkheden...

portfolio_webdesign_MarijesCreaties

Je eigen leeromgeving inrichten ...

Online ondernemen

Ben jij een coach of therapeut die haar eigen programma online aan wil bieden? Ik help je graag bij een strategische en doelgerichte opbouw van de lessen en de rode draad in jouw programma! Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs kan je hiervoor op mijn kennis vertrouwen. Kijk ook eens naar mijn online workshop "Maak een succes van jouw les"

Wil jij ook, of alleen maar, hulp bij het vormgeven van de lessen, zodat deze een professionele uitstraling hebben die jouw expertise meer tot zijn recht laten komen? Geen probleem... ook daarmee kan ik jou van dienst zijn, evenals het opmaken en vormgeven van lesmaterialen als werkbladen, e-books, presentaties etc. Kijk bij Virtual Assistent voor de mogelijkheden

Voor Online Ondernemers
die een Stralende Start Online willen maken!

Virtual Assistent

Hulp op afroep

Bij ontwerp, vormgeving & ondersteuning

Mijn hulp kent (bijna) geen grenzen!! Of jij nou werk uit wilt besteden, of hulp wilt bij o.a.:

 •  het opzetten van jouw website of leeromgeving
 •  het uitwerken van (les)materialen
 •  het opmaken van (promotie) materialen
 •  uitwerken van jouw personal branding
 •  zelf afbeeldingen en materialen leren opmaken in Canva
 •  leren werken of opstarten met Mailblue (email systeem)
 •  etc....

Vraag het mij en ik help je verder, en als ik het zelf niet kan, dan zorg ik dat jij weet waar jij wel terecht kan! Lees snel verder hoe ik werk als Virtual Assistent

virtual assistent

Voor (startende) Ondernemers
die zichzelf professioneel op de kaart willen zetten!

Personal Branding

Logo & huisstijl ontwerp

Zet jouw bedrijf neer als een Sterk Merk

Of jij jouw logo & huisstijl nou zelf wilt ontwerpen met mijn online training, óf jij wilt dit graag uitbesteden aan mij.... Feit blijft dat het resultaat jouw verhaal moet "vertellen" en niet die van de ontwerper! Welke vorm jij ook kiest, ik neem jou bij de hand om jouw weg hierin te vinden en zorg dat het een resultaat is, waar jij trots op bent en waar jij 100% mee kunt gaan stralen!!

Want jij kunt klanten pas enthousiast maken, als de uitstraling jouw eigen enthousiasme laat zien!

Wat gaat het ongeveer kosten?

huisstijldragers

Als het Klopt
Dan komt het binnen!

Mijn online trainingen


Maak een succes van jouw les...

Online workshop

Jij wilt een online programma maken om met jouw expertise mensen te kunnen helpen om zich verder te kunnen ontwikkelen of een probleem op te lossen. 

Deze korte online workshop brengt je in 6 stappen naar jouw uitgewerkte programma, dat kant en klaar is om in een leeromgeving gezet te worden!!

Maak een Succes van Jouw Les
Sterk met jouw Merk

Ontwikkel je eigen, consequente (huis)stijl voor jouw bedrijf ...

Online training

Als (startende) ondernemer komt er veel op je pad en vaak is je budget in de eerste instantie nog niet heel toereikend...

Uiteraard wil je wel graag een goede eerste indruk maken. Dan is deze ONLINE training uitermate geschikt. Aan het eind van de training heb jij een kant en klaar plan om jou logo en huisstijl uit te (laten) werken en heb je simpele en concrete handvaten om een consequente uitstraling neer te zetten!

Sterk met jouw Merk

Your Wish is my Design!

Stop met zoeken!

Your wish is my design!

Ik ben Marije Hondeveld, het creatieve brein achter Marije's Creaties én Stralende Start Online. Ik verzorg de grafische vormgeving voor (de promotie van) jouw bedrijf, van personal branding tot en met een website of zelfs een eigen leeromgeving.

Ik ben er voor je om je werk uit handen te nemen of te ondersteunen bij de uitstraling van jouw expertise naar jouw klanten.

Want jij kunt klanten pas enthousiast maken, als jouw uitstraling jouw eigen enthousiasme laat zien!

Wil je graag vrijblijvend contact om jouw wens of vraag te bespreken? Maak dan een afspraak in mijn agenda of stuur een berichtje via de mail.
Marije Hondeveld

Waarom Marije's Creaties?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Alles onder 1 dak voor jouw vormgeving
 • Your wish is my design
 • Flexibele werkwijze