Prijzen - Stralende Start Online

Elke opdracht is natuurlijk verschillend, dus een exacte prijs geven is lastig zonder specifieke informatie. Toch wil ik je hiermee een indicatie geven van mijn prijzen. Wil je een persoonlijke aanvraag doen, neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik zal je helpen en adviseren in het voor jou meest geschikte en voordelige aanbod.
De prijzen van mijn diensten zijn altijd exclusief evt. drukwek

Prijzen...


Logo / huisstijl ontwerp

Het ontwerpen van een logo/ huisstijl is voor iedereen weer anders. Ik ga ALTIJD uit van de wensen van jou als klant!! Zonder jouw input wordt het namelijk niet jouw logo. Hoe lang ik met een logo bezig ben is dus geheel afhankelijk van wat jij mij al kunt vertellen over jouw bedrijf en de gewenste uitstraling. Daarom ben ik afgestapt van een standaard prijs voor een logo/ huisstijl. Ik zal je uitleggen wat het verschil is in de verschillende aanpakken:

  • Jij hebt al een compleet plaatje voor ogen, uitgetekend op papier óf digitaal en wilt jou logo graag laten digitaliseren voor online én offline gebruik. Advies: ga voor het uurtarief 
  • Jij hebt jouw stijl wel in je hoofd, maar hebt een creatieve geest nodig om dit om te zetten in een logo. Advies: ga voor een strippenkaart á 5 uur 
  • Jij wilt graag stapsgewijs tot jouw ideale logo te komen. Advies: ga voor een strippenkaart á 10 uur
  • Kies je voor een strippenkaart, dan heb je als voordeel dat de eventueel overgebleven strippen voor andere ontwerpen ingezet kunnen worden. Deze blijven onbeperkt geldig. Kijk bij Strippenkaarten voor meer info. Hebben we niet genoeg aan de tijd op de strippenkaart, dan worden de evt. extra uren op basis van het (gereduceerde) uurtarief, behorend bij de strippenkaart, achteraf berekend bij oplevering.

Een logo krijg je standaard aangeleverd in jpg, png en pdf bestand. Wil jij jouw logo in een andere bestandsvorm aangeleverd hebben, dan zijn daar eenmalig extra kosten aan verbonden.

Jouw logo blijft minimaal 5 jaar in mijn archief en een al geleverd bestand kan altijd kosteloos opnieuw aangevraagd worden, mocht je het onverhoopt kwijt zijn geraakt.


Webdesign

Tegenwoordig is het niet zo moeilijk meer, om zelf je website te bouwen. je hebt hier geen codeer-kennis meer voor nodig. Toch kan het nog een hele puzzel zijn om überhaupt al te kunnen beginnen met bouwen. Ik bied jou vele mogelijkheden; van zelf jouw website bouwen tot compleet laten bouwen. Bekijk hier de mogelijkheden en de prijsindicaties: